Eibaar

Streekproducten uit Zuid-Holland

De verse eieren van Eibaar zijn echte streekproducten uit Den Bommel, Zuid-Holland. Deze eieren kun je bij ons kopen op onze boerderij, net als op vele andere verkooppunten in Nederland. Daarnaast koop je bij ons ook kip en verschillende heerlijke producten gemaakt van ei. Ontdek er hier alles over!

Streekproducten uit Zuid-Holland met een duidelijk herkomstverhaal

Ei, ei, ei en de kip is zo blij! Kippen scharrelen het meest wanneer ze zich gelukkig voelen. Hoe zorgen we ervoor dat kippen zich gelukkig voelen? Door ze goed te behandelen. De kippen op onze eierboerderij kunnen dan ook vrij rondlopen. Lekker eten vinden ze ook fijn, want wij voeden onze kippen met ongemanipuleerd voedsel. Ongemanipuleerd voedsel is per definitie niet smakelijker of onsmakelijker voor de kip, maar het is een trend die zich voordoet in Europa en die wij hanteren. Europese consumenten geven namelijk altijd de voorkeur aan ongemanipuleerd voedsel. Op deze manier voorzien wij consumenten en bedrijven van kwalitatieve streekproducten zoals onze verse eieren uit Zuid-Holland. Met deze eieren maken wij ook overheerlijke ambachtelijke advocaat.

Virtueel bezoek stappen

Eibaar

Eierautomaat voor je ‘last-minute’ eieren

Ben je bezig met een gerecht en kom je een aantal eieren tekort? Of wil je als bedrijf onze verse eieren proeven? Koop dan je eieren bij onze eierautomaat op onze boerderij. Deze eierautomaat is 24/7 open en levert altijd verse eieren. Deze verse eieren zijn één van de lekkerste streekproducten uit Zuid-Holland, en dat proef je direct!

Stel je vraag aan ons

Breng ons een bezoekje om onze heerlijke streekproducten te ontdekken. Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Eibaar staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen. Hiervoor kun je naar ons bellen via 0615874800 of mailen naar info@eibaar.nl.