Eibaar

Streekproducten uit Zuid-Holland

De verse eieren van Eibaar zijn echte streekproducten uit Zuid-Holland. Deze eieren kun je bij ons kopen op onze boerderij, net als op vele andere verkooppunten in Nederland.

Ei, ei, ei en de kip is zo blij! Kippen scharrelen het meest wanneer ze zich gelukkig voelen. Hoe zorgen we ervoor dat kippen zich gelukkig voelen? Door ze goed te behandelen. De kippen op de eierboerderij van Eibaar kunnen dan ook vrij rondlopen. Lekker eten vinden ze ook fijn, want wij voeden onze kippen met ongemanipuleerd voedsel, zodat de kippen zich gezond voelen en gezond blijven. Ongemanipuleerd voedsel is per definitie niet smakelijker of onsmakelijker voor de kip, maar het is een trend die zich voordoet in Europa en die wij hanteren. Mensen geven namelijk altijd de voorkeur aan ongemanipuleerd voedsel. Op deze manier voorzien wij consumenten en bedrijven van kwalitatieve streekproducten als onze verse eieren uit Zuid-Holland.

Virtueel bezoek stappen

Eibaar

Eierautomaat voor je ‘last-minute’ eieren

Ben je bezig met een gerecht en kom je een aantal eieren tekort? Of wil je als bedrijf onze verse eieren proeven? Koop dan je eieren bij onze eierautomaat op onze boerderij. Deze eierautomaat is 24/7 open en levert altijd verse eieren. Deze verse eieren zijn één van de lekkerste streekproducten uit Zuid-Holland, en dat proef je direct!

Stel je vraag aan ons

Eibaar staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen. Hiervoor kun je naar ons bellen via 0187 – 611366 of mailen naar info@eibaar.nl.