eibaar

EIEREN KOPEN BIJ DE BOER VIA DE EIERAUTOMAAT

Verse eieren kopen bij de boer doe je nu ook via de eierautomaat op onze boerderij in Den Bommel, die 24/7 is geopend. In deze eierautomaat staan altijd verse eieren voor je klaar. Je kunt hier kiezen voor een rek van 30, doosjes van 10 en van 6 vrije-uitloopeieren. Verse eieren kopen bij de boer was nooit zo gemakkelijk!

Eieren kopen bij de boer is een gezonde keuze

Op onze eierboerderij doen we er alles aan om onze kippen gelukkig te laten voelen. Kippen die vrij kunnen leven en scharrelen leggen immers heerlijke, gezonde vrije-uitloopeieren. Daarom is verse eieren kopen bij de boer niet alleen een goede keuze omdat het een verantwoorde keuze is, maar ook omdat je eieren van hoge kwaliteit in huis haalt.

Vind verse eieren van de boer bij de volgende verkooppunten in de regio

Kijk op onderstaande kaart voor winkels waar ook Eibaar-eieren worden verkocht. Dit zijn onder andere supermarkten, boerderijwinkels en kaasspeciaalzaken. Dit zijn dezelfde verse eieren die je van of bij de boer koopt, maar dan gewoon dicht bij jou in de buurt. Lees hier alle informatie over levering aan bedrijven.

Virtueel bezoek stappen

eibaar

Heb je een vraag over onze verse eieren?

Heb je vragen over de verse eieren kopen van de boer? Of wil je graag andere informatie van ons? Bij ons ben je altijd van harte welkom. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-15874800 of per mail via info@eibaar.nl.

Verkooppunten