Ambachtelijke advocaat

Smoked eggs

Automaat 24/7 open

Vrije uitloop kippen

Bij Eibaar in Den Bommel staat de ambachtelijke advocaat centraal in ons assortiment. Deze romige delicatesse, gemaakt volgens traditionele methoden, is het perfecte voorbeeld van hoe wij de rijke smaken van het platteland in een flesje vangen. Onze ambachtelijke advocaat, bereid met de versheid en liefde voor het vak, biedt een unieke smaakervaring die je nergens anders vindt.

Kom langs en laat je verrassen door de smaken van het platteland!

Neem contact met ons op

Producten verkopen stappen

Proef onze verse ambachtelijke advocaat

Heerlijke verse ambachtelijke advocaat kopen is een ervaring op zich bij onze eierboerderij. Wij zijn trots op het feit dat onze advocaat wordt gemaakt van onze eigen verse eieren, rechtstreeks van het kippenhok naar de fles. Dit garandeert niet alleen de versheid, maar ook de hoogste kwaliteit van het eindproduct. Ambachtelijke advocaat is heerlijk als toevoeging aan je dessert, over ijs of zelfs puur voor de echte liefhebbers. Naast advocaat verkopen wij ook andere heerlijke eierproducten, zoals unieke gerookte eieren, die zeker de moeite waard zijn om te proberen.

Soorten stappen

Niet op
de route?

wij zoeken met u naar een passende logistieke oplossing.

Bezoek onze boerderijwinkel

Wij nodigen je van harte uit om langs te komen bij onze boerderijwinkel om zelf de rijke smaak van onze ambachtelijke advocaat te ervaren. Hier vind je een handige automaat die 24/7 beschikbaar is, zodat je op elk moment van de dag onze producten kunt kopen. Of je nu op zoek bent naar iets unieks voor in de keuken of een bijzonder cadeau, onze ambachtelijke advocaat en andere eierproducten bieden voor ieder wat wils. Kom langs en laat je verrassen door de smaken van het platteland!

Bezorgen stappen

Als horecabedrijf of winkel kunt u onze eieren bestellen bij de volgende groothandels:

Groothandels

bidfood

Webshop

Totaalvers

Webshop

Rechtstreex

Webshop
Groothandel stappen

Diepgevroren

TILSE KIP

Naast de eieren uit onze eierhandel verkopen bij ook Tilse kip. De levering hiervan is mogelijk in overleg. De verpakkingseenheid is 10 stuks en de kippen worden diepgevroren geleverd.

Eierautomaat

Wist u overigens dat Eibaar ook een eigen eierautomaat heeft die 24/7 open is. U kan contant of met de pas betalen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de producten van Eibaar? Of wilt u weten wat de voordelen zijn van het kopen van onze eieren, bijvoorbeeld bij een groothandel? Bel ons dan via 06-15874800 of benader ons per mail via info@eibaar.nl.

Samenwerken?