Eierboer

Smoked eggs

Automaat 24/7 open

Vrije uitloop kippen

Bij Eibaar, gevestigd in Den Bommel, geloven we dat de kwaliteit van eieren begint bij de bron: de eierboer. Als jouw lokale eierboer in Zuid-Holland zetten wij ons dagelijks in om ervoor te zorgen dat jij de meest verse en voedzame eieren rechtstreeks van onze eierboerderij ontvangt. Door de korte keten tussen de kip en jouw keukentafel garanderen wij niet alleen de versheid, maar ook de hoge kwaliteit van elk ei dat we leveren. Onze eierboerderij is meer dan alleen een plaats waar eieren worden geproduceerd; het is een plek waar passie voor pluimvee en zorg voor het milieu samenkomen.

Kom langs en laat je verrassen door de smaken van het platteland!

Neem contact met ons op

Producten verkopen stappen

De lekkerste eieren direct van de eierboer

Wat maakt de eieren van onze boerderij zo speciaal? Het geheim zit in de versheid en de liefde waarmee ze worden geproduceerd. Als jouw toegewijde eierboer bieden wij een breed scala aan eierproducten aan, zowel voor particulieren als voor de groothandel. Onze focus ligt op transparantie en versheid, zodat jij altijd weet waar jouw eten vandaan komt. Naast onze traditionele eieren, zijn wij bijzonder trots op onze unieke smoked eggs. Deze delicatessen zijn een ware smaaksensatie en onderscheiden zich door hun rijke, gerookte smaak. Als eierboerderij streven we ernaar om jou continu te verrassen met innovatieve en heerlijke producten.

Soorten stappen

Niet op
de route?

wij zoeken met u naar een passende logistieke oplossing.

Ontdek het zelf bij onze winkel

We nodigen je van harte uit om langs te komen bij onze eierboerderij om je verse eieren te kopen en zelf de kwaliteit van onze eieren te ervaren. Of je nu op zoek bent naar traditionele eieren voor elke dag of iets bijzonders zoals onze ambachtelijke advocaat, bij ons kun je 24/7 terecht. Onze handige eierautomaat staat altijd voor je klaar, zodat je op elk moment van de dag de lekkerste eierproducten direct van de eierboer kunt halen. Bezoek ons en laat je inspireren door de rijke smaken die alleen een lokale eierboerderij je kan bieden.

Bezorgen stappen

Als horecabedrijf of winkel kunt u onze eieren bestellen bij de volgende groothandels:

Groothandels

bidfood

Webshop

Totaalvers

Webshop

Rechtstreex

Webshop
Groothandel stappen

Diepgevroren

TILSE KIP

Naast de eieren uit onze eierhandel verkopen bij ook Tilse kip. De levering hiervan is mogelijk in overleg. De verpakkingseenheid is 10 stuks en de kippen worden diepgevroren geleverd.

Eierautomaat

Wist u overigens dat Eibaar ook een eigen eierautomaat heeft die 24/7 open is. U kan contant of met de pas betalen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de producten van Eibaar? Of wilt u weten wat de voordelen zijn van het kopen van onze eieren, bijvoorbeeld bij een groothandel? Bel ons dan via 06-15874800 of benader ons per mail via info@eibaar.nl.

Samenwerken?