Recepten
Ceasar salad
Verhit 1 theelepel olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Voeg het spek toe en kook al roerend gedurende 2-3 minuten of tot het goudbruin is. Zet het vuur laag. Verhit de boter en de resterende olijfolie in de pan. Voeg de knoflook en het brood toe en kook, af en toe roerend, gedurende 4 minuten of tot ze goudbruin zijn. Doe ondertussen de 2 gerookte Eibaar-eieren in een kleine pan met koud water. Breng op hoog vuur aan de kook, kook gedurende 1 minuut. Schil en zet opzij.
Dressing
Om de dressing te maken, doe je het gerookte Eibaar ei in een kleine pan met koud water. Breng op hoog vuur aan de kook. Kook gedurende 1 minuut. Droogleggen. Koel af onder koud stromend water. Breek het ei in een kom. Gebruik een theelepel om het resterende ei uit de schaal in de kom te scheppen. Doe het ei, de olie, de azijn, de mosterd en de ansjovisfilets in de kom van een keukenmachine en verwerk tot alles gemengd is. Breng op smaak met zout en peper.
Combineer het spek, het broodmengsel, de sla en de Parmezaanse kaas in een grote serveerschaal. Leg de gepelde gerookte eieren over de salade en splits ze zodat de dooier eruit sijpelt. Druppel er voor het serveren de dressing over.
Heerlijke Recepten
Ontdek de smaak!
Er zijn oneindig veel mogelijkheden om de verse eieren met Smoky Taste
te bereiden. Bekijk onze recepten voor inspiratie!
Wij zijn natuurlijk heel benieuwd hoe u het verse ei met Smoky Taste heeft klaargemaakt! Plaats jouw lekkere creatie op Facebook en/of Instagram en tag ons in jouw bericht!